Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.wingarr.se


Kajor är som folk

Kajor är
som folk
är mest

tävlar om
vem som
är bäst

skrävlar på
varenda
fest

skränar högst
är alltid
flest

skrämmer bort
varenda
gäst

får beställa
hörseltest

tugga på
nån gammal
rest

akta mig
för 
fågelpest

kajor är
som folk
är mest




Bunden vers (Rim) av Petter Wingren
Läst 210 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-06-25 07:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren