Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegling #21


Mitt sista besök hos spegeln innan jag går på semester.

- Hur känns det?
- Vad? Att gå på semester? Underbart!
- Kommer du att kunna avstå från att gå in på nätet?
- Är det nåt krav eller?
- Haha, du går i försvar direkt, så du tänker göra det?
- Jag tänker gå in kolla lite då och då, hurså?
- Du borde koppla av och släppa taget istället...
- Nej, inte du också! Vad alla tjatar om det där "släppa taget", men vet du vad? Om du släpper taget om att tala om för mig att jag behöver släppa taget, så lovar jag att jag ska släppa taget om att jag är irriterad på att du är irriterad på mig för att jag inte släpper taget.
- Du och ditt metatänkande, det är ingen som orkar med det.
- Hur vet du det? De kanske tycker att det är jättekul!
- Säkert.
- Nu känns det som att vi är klara för idag...
- Som du vill, kom fram om det krisar under semestern, det finns väl en spegel där borta också?
- Jag ska försöka undvika speglar under semestern.
- Ha en trevlig semester du med!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Onomatoprofet VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-06-25 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP