Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2004-03-02


Telefonskräck



Allt handlar om mod.
Om att förmå sig att trycka ner alla miljoner siffror som ett nummer innehåller.
Om att förmå sig att hålla kvar luren innan du svarat.
Om att inte lägga på när du svarar.
Om att klara av att hålla ett samtal längre än fem minuter.
Allt handlar om mod, varje gång.
Om att våga ringa.




Övriga genrer av Netza
Läst 401 gånger
Publicerad 2006-04-18 12:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Netza
Netza