Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Suck

Det hände ingenting idag
Ingenting igår
Det är väl som vanligt då




Övriga genrer av Netza
Läst 619 gånger
Publicerad 2006-05-14 11:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Netza
Netza