Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Wow, jag har formulerat ett bildspråk! 2005-01-10


Livets vatten.





Min extrasäng är som en flaska utan vin.
Och jag vill fylla den med dig.
För du är mitt livs vatten.





Fri vers av Netza
Läst 473 gånger
Publicerad 2006-04-18 12:29



Bookmark and Share


    Boris.G.
den var bra.
2006-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Netza
Netza