Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2004-04-23


Tomas Di Leva

Jag ska ge dig
Tomas Di leva
Vänta du bara
Du ska få se
och du kommer bli så glad.




Fri vers av Netza
Läst 478 gånger
Publicerad 2006-04-18 12:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Netza
Netza