Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
21/9-04


Lila bonad



Som en lila bonad på väggen.
Som det mörker som omger mig.
När du kom gav du ljus åt mörkret.
När du gick tog du min lila bonad.




Fri vers av Netza
Läst 399 gånger
Publicerad 2006-04-18 12:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Netza
Netza