Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närmaste tolkning (2015)

 

 

 

Jag har gått runt

försökt klura ut din gåta

för dina förnekelser

talar osanning med dina handlingar

det finns miljoner sätt att tolka

har hittat dina krypteringsnycklar

i djupet av ditt hjärta




Fri vers av Rise Little One
Läst 158 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-06-26 22:28



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Ja, där finns det nog mycket
att hitta!
2015-06-30

    Oprofessionell
Jag gillar den här, för texten kan ha två olika tolkningar för mig. Antingen att man ser igenom den man älskars fasad och svårigheter och finner en skör varelse längst inne. Eller också att man ser igenom någons rävspel bara. Tycker det är en bra dynamik, när det finns ett sådant tolkningsutrymme. Blir mer dimensionellt, fint!
2015-06-29

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra dikt om att få svar på sanningar och lögner.
2015-06-27

  Lars Hedlin
Låter starkt..och känslofyllt!
2015-06-27

  Blomma-Stjärna VIP
oj - då
2015-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One