Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.wingarr.se


Hjärtats trumma

Räkna
med vinden
när du
tar ut
riktningen

räkna
med den
mänskliga
faktorn
när du 
kalkylerar
med risk

räkna
med
förtroende
när du
dristar dig
att se in
i en
människas
ögon

räkna 
med kärlek
när du andas
och låter
hjärtat slå
på trumma




Fri vers av Petter Wingren
Läst 272 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-06-26 22:31



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Att leva beskriver du mycket bra och insiktsfullt.
2015-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren