Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svår insikt

Så svårt det är
att se dig brytas ned ...

Du sätter koppar fel,
du missar sådant
som varit självklart för dig.

Jag ser från gång till gång,
förstår vart du är på väg - bort.

Din fysik är god,
men vad hjälper det
när Du ej längre är med.




Fri vers av Lena K Nilsson VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-07-01 09:04



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Visst är det svårt!
Till sist känner man bara igen utsidan.
Bra skrivet.
2015-07-01

  Gunnel Eriksson VIP
Intressant, personlig skildring av
när någon nära drabbas av demens.

2015-07-01

  Ronny Berk
den känslan, den insikten väl beskriven, ja !
2015-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP