Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Porlande glädje

Lämnar träbron för att plocka en blomma
Den vill inte

Tänk om mitt rotfäste var lika starkt
Jag kan inte

Fortsätter promenera mot skymningen
Vänskap värmer

Hästar i hagen och skällande hund
Tankarna knastrar

En kvällsvandring ger min vilsna själ ro
Glädjen porlar




Fri vers (Fri form) av Grubbelmia
Läst 481 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-07-01 10:43



Bookmark and Share


  Fjellhuldra VIP
En underbar dikt om naturens
vackra skönhet.Porlande glädje
berör starkt hjärtat med så fina ord.
2022-05-24

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2015-07-02

  Maria T
Vacker bild. Tänk att få sitta och lyssna till en källa som porlar. Ro för själen.
2015-07-02

  Lars Hedlin
Mycket vackert :)
2015-07-02

  aol
Så fint skaldat här
2015-07-01

  KYREUS of Sweden
Så fint!
2015-07-01

  lodjuret/seglare VIP
Förnöjsamma ord, fint foto
2015-07-01

  Bibbi VIP
Gillar.
2015-07-01

  Ronny Berk
bildrik poesi, som porlar ...
2015-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Grubbelmia
Grubbelmia