Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.wingarr.se


Burnouts

Snigel
snäckan

stolt och
fartblind

lämnar 
burnouts

spurtens
fuktspår

tidens
tecken




Fri vers av Petter Wingren
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-07-01 12:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren