Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.wingarr.se


Grusgång

Grusgång
tecknas
allt tunnare
suddas 
tonar ut
vått i vått
i gråtmilt
gråväder

Se

någon
kommer
gående
med bländsol
i sin
handflata
på blänkgång
av guld




Fri vers av Petter Wingren
Läst 232 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-07-01 23:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren