Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en konstant parodi

håll mig hårt
eller släpp mig fri
jag klarar inte denna
konstanta parodi.
jag är inte kriminell,
så håll mig inte inlåst,
men jag känner fortfarande dig
så få mig inte att känna mig bortblåst.

min undanflykt är bara en illusion
jag tror inte att du förstår
att det egentligen bara är en vision
utav ett bättre förflutet
istället för det som jag
varje dag får leva med.

jag kan ditt varje ansiktsdrag
som min egen mors kind
men ditt inre förblir ett mysterium
för nästa att förstå sig på
för mig är du ditt eget imperium
som jag aldrig kommer bli en del av
trots detta älskar jag dig.

håll mig inte hårt
utan snälla, släpp mig fri.
jag har fått nog
av denna konstanta parodi.
jag packar nu min väska
och kysser din panna adjö
försöker förtvivlat hitta en anledning
att vara i din närmiljö.

med det kommer aldrig till mig
och jag säger ett tappert farväl.
innan jag vänder bort ifrån ditt hus,
jag saknar redan din vackra eldsjäl.




Fri vers av Emilie E
Läst 411 gånger
Publicerad 2006-04-18 16:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emilie E