Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Till alla oss unika, vackra annorlunda som häcklats, ifrågasatts och kritiserats En påminnelse om att vara i Vår kraft.


VÄLKOMNA VINGAR

Du är bäst på att vara Du
de som låter sig störas
saknar inre frid

Vi kan aldrig klättra genom att göra någon annan liten
Alla de som försökt stoppa och kritisera Dig
som andra mera "fritänkare"
är de som själva skakar (om än omedvetet)
i ångest över sina sin låsningar och konventioner..

Det som "stör" dessa är tonen av frihet de saknar
- men som de ej kan definiera..
De slår som besinningslöst för att sänka Dig/oss för att själva klättra..

Faktum är att de sjunker att lägre.
En sann fri själ, hjälper andra att lyfta...

Så välkomna vingar
Vänd Din blick från dessa tungas förbannelser
Välj Dig ring av ljus

Var i en ring av ljus för någon annan
Lyft - och Du ska lyftas

Ingen hög - Ingen låg
Låt oss leva och flyga omlott, jämsides
Göra looper ibland, sväva, leka
Luften är öppen - att vara i -
förmedla fria tanken i

Så låt oss vara Bäst på att vara den Vi är
Du som Du
Jag som Jag
Ibland är det ett möte - som ett vackert vi...

© DominiQue NVC Costa

___________________________________
Välkommen även att se övrig grafik & foto

VEDIC ART by DominiQue
DominiQues INSPIRATION & GRAFIK

PhotoMagic by DominiQue




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av DominiQueen
Läst 475 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-07-03 13:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen