Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ORDENS HELANDE KRAFT – denna skrevs ursprungligen på mitt Älskade Facebook där hjärtan och bilder kan smycka våra inlägg och trådar. Du kan ju dock skapa en egen skrift om Din skylt, med ord som betyder. Berätta gärna, så tittar jag in. Tack /Undertecknad


SKYLTAT

#SKYLTAT
Vilken lycka då jag kom första gången till mannens hus, och överallt välkomnades min blick av små skyltar med stort innehåll. Jag som älskar ord mest av allt blev så trygg och glad av alla snälla, kärleksfulla ord, och att han som jag var kär i valt att välsigna sitt hem med dessa små Undergörare för energin. ??
I mitt hem i Uddevalla levde också orden väl tillsammans med besjälade vackra, för mig kära ting.
De orden, och nya skyltars ord har kommit till huset, nu  vårt hem. Hem kära hem, här, alla goa, helande vibrationer välkomnas, och förenas i en symfoni som gläder hjärta och stärker kropp och själ.


Som själens arkitekter:
Ja. Vi Skapar en undermedveten matta av Tillit och Trygghet. Det vi vet, syns i våra leenden. Det andra vilar mjukt i upptäckarglädjens kommande möjlighet, då vi bäddat så rent för det. Berett väg, med de snällaste ord vi vill berika livet med. Som att strössla vägen fram med rosenblad.


Denna fina skylt är ett av mina fynd – från nånstans i vårt vackra Sverige.


Jag önskar Nu se någon av Dina skyltar Du förgyller Ditt hem med, eller en skylt Du önskar gjorde det.
Det skulle vara en glädjens tråd. För mer än min lycka. Allas vår födslorätt att få njuta av livets goda.
Många skyltar små - skapar en lyckodepå. ?????


JA! För som det är sagt och skrivet:
Vi är värda
All kärlek och
Lycka i världen . . .


TACK 
~ Victoria DominiQue




Prosa av DominiQueen
Läst 65 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-12-28 08:54



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
Tack för skyltens ord, tack för dina - det är eld och magi i kärleken. Kärleken till livet, kärleken till allt och alla som lever tillsammans, här och nu. Tack DominiQue för budskapet som du alltid förmedlar och gör så väl.
2023-12-30

  Eva Langrath VIP
Fint skyltat.
2023-12-29

  Marita Ohlquist VIP
En fin skylt med ett innehåll som borde vara allas vardag.
2023-12-29

  KattenKin VIP
Det är fint med såna där komihåg-lappar om att tänka stora tankar, min dotter har dem överallt och jag känner att de går in.

Ord påverkar vårt undermedvetna, det går inte att värja sig mot, så bättre att förekomma med kärlek.

Det verkar vara en matchande man du har träffat, så fint!
2023-12-28
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen