Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


OM INSPIRATIONEN GLÖDER: Bättre att ägna sig åt att korrigera texter efter vi skrivit, så vi inte tappar ord, fraser, ursprung och idéer på grund av kontrollbehov. Det är mitt tips. PASSIONEN först, sedan annat.


HJÄRTLEXI – nästan Dyslexi – SLÄPP SKRIVPROCESSEN FRI

"Inspirationens ande skriver fortare än handen."
Aforism © DominiQue NVC Costa



??
#hjärtlexi?

Gåvan hjärtat, stavar konst-igt vill flöda direkt
så ivrig och spontan;
mens händer och hjärna blir omsprugna
?

HJÄRTLEXI – SLÄPP SKRIVPROCESSEN FRI










Övriga genrer (Aforism) av DominiQueen
Läst 115 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-11-05 20:42



Bookmark and Share


  Alysse VIP
Åh så fint och sant skrivet
just så är det ju!
2023-11-09
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen