Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ibLand blIr jaG så jäVla arg pÅ dIg

vad vill du??
lixom
ha eller inte
vara eller inte
leva
eller
inte
mitt liv är mitt
ditt är faktiskt ditt att bestämma
jag vill ha dig i mitt liv därför att jag tycker om dig
men
även om jag inte är någon uppmärksamhetsnörd så vill jag faktiskt ibland få veta
att jag
någonting betyder
tjatig klängapa vill ju ingen vara lixom
dessutom vet jag numera att det borde vara tvärtom
ju
jag vet att jag är värd massa
jag vet också att alla människor är unika även om jag råkar vara lite extra
dessutom är vetenskapen om att jag klarar mig utan dig väldans bra
stor
mina behov av saker och ting har ändrats och kanske jag äntligen blivit vuxen
vilket betyder att jag kan välja människor i mitt liv
frågan är
vill du eller vill du inte
vara
en
del
av
mitt




Fri vers av kråkan VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-07-04 00:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP