Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.wingarr.se


Påfluget

Har du nånsin
funderat över
flugans
intelligens

hur den vet
när du har
gett upp
jakten

hur den
ser luckan
i din
strategi

som den
mer än gärna
fyller upp
med påflugna
närmanden

kan du se
dess sneda
leende
under 
facettögon

jo visst
kan du

det är ju
dig själv
du ser

dig själv
du hör
i flugans
surr

om jag
kunde
rida
på en 
flygande
fluga

skulle jag få
fler perspektiv

på ditt surr
på ditt sneda
leende

på saknaden
av dina
påflugna
närmanden




Fri vers av Petter Wingren
Läst 256 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-07-04 12:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren