Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen vilar.

Solen vilar
bakom täta skyar.
Regnet hänger i luften
och allting väntar.
Det är tyst och stilla
medan molnen långsamt färgas mörkblå.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2015-07-04 14:10



Bookmark and Share


  aol
Gillar din så berörande känsla som förmedlas i dikten,
2015-08-13

  anits VIP
vackert skaldat där man anar att det är något som väntar!
2015-07-15

    Dan Myrbeck
Inlevelsefullt
beskrivet
2015-07-07

  Eva Helene VIP
Vackert, vilsamt men något väntar . . .
2015-07-06

  Marita Ohlquist VIP
Bra text som passar i många olika
sammanhang!
2015-07-05

  P-E-H
Så tydlig bild att ta till sig och reflektera över... känna in.

Vemodig, olycksbådande...

Vackert diktat.

Tack!
2015-07-04

  ResenärGenomLivet VIP
Även solen behöver vila...vackra tankar...
2015-07-04

  Gunnel Eriksson VIP
Vacker beskrivning av en
vädertyp som jag gillar.
2015-07-04

  Lars Hedlin
Gillar :)
2015-07-04

  louisegirl
Så målande vackert
2015-07-04

  Per Drysén
Fin, lite sorgsen, bild av naturens mäktighet.
2015-07-04

    ej medlem längre
Naturens vackra dramatiska färger...och ingen kan som du måla dem i ord.

2015-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP