Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dop

Under dopet
tar barnet prästkragen
i vasen




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 351 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-07-07 11:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vilken fyndig haiku!
2015-07-15

  RitaBrunner
Jag kan tro att barnets agerande fick alla närvarande att le stort och hjärtligt precis som din fina dikt fick mig att göra :)
2015-07-08

    ej medlem längre
Fyndig Haiku!
2015-07-07

  Anya VIP
Gillar dubbelheten med prästkragen och så vändningen i sista raden. Bra!
2015-07-07

    Dan Myrbeck
In i vassen
bra knorr
2015-07-07

  limerick
Vad månde bliva....?
2015-07-07

  Marita Ohlquist VIP
En unge på alerten!
2015-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP