Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Bakom varje framgångsrik man är en kvinna, och den islamiska staten är inte ett undantag,"


Vem fångade amerikanerna, efter brottning?

 

https://www.youtube.com/watch?t=82&v=l31pbAyHmvI

 

De amerikanska soldater har lyckats fånga Umm Sayyaf under en åtgärd i maj, vilket var målet i själva verket hennes make. Det handlar extremistiska gruppens finanser och var känd som Abu Sayyaf krig. Efter en kamp "kroppen till kroppen,"  specialstyrkor dödade Abu och de tog datorer, mobiltelefoner och dokument som innehåller information om hur Islamic State erhållits och distribueras cirka 2 miljoner dollar dag.

Hon ger information om "internationell matkök" en terroristorganisation - inklusive information om förekomsten av parallella nät av kvinnor inom islamisk stat, som hanterar rekrytering, frihetsberövande, intelligens och sexuellt slaveri i så kallade ... kalifat.

Umm Sayyaf är en anomali ", säger Mia Bloom, professor i kommunikation vid Georgia State University, som studerar kvinnors roll i jihads rörelser. 

I de lägre kretsar den islamiska staten, kvinnor har huvudrollen för att tillfredsställa sexuella behov gruppens medlemmar, att ta hand om huset och producera framtida soldater - säger amerikanska tjänstemän och terroristbekämpning experter.

Dessutom ockuperade SI områden, det finns kvinnor som arbetar för den religiösa polisen, Al-Khanssaa brigaden d.v.s. se till att andra kvinnor följer strikta normer för SI, religiösa och sociala.

 Ofta är arabiska kvinnor som berättar till andra när någon inte följer reglerna, den är kvinna spion som ser till att andra kvinnor faller in i "linje" jihads.

Det finns ingen officiell statistik över kvinnor i den islamiska staten, men på Twitter är minst 500 kvinnor som hävdar att tillhöra denna grupp. Ofta är bilden av terroristgrupper och försöker locka kvinnor och andra extremist kalifat.

 

 

 




Övriga genrer (Översättning) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 763 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-07-07 12:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP