Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hiTtat eN knÖl jU oCh undRar sitLla oM deT är döDen elleR


ska
jag

nu

nja inte riktigt tid med det känner jag
fast som vanligt i alla människors liv när saker som påminner om våran egna dödlighet visar sig så funderar man ju
vad
vill
jag
vad är viktigt
och
vem bryr sig
vem av alla i min närhet skulle finnas om jag blev svag
död svag alltså
jag tror jag är mer rädd för det svaret än vad jag är för själva döden
vem
är
jag

viktig
för
mina barn såklart och min mamma
förövrigt vet jag faktiskt inte
någon vuxen i min närhet som skulle stå ut
ta
hand
om
kunna gråta hos med frihet innan jag isåfall skulle dö på något sätt existerar nog inte
den känslan
är
och
förbli
mer
otäck
än döden själv




Fri vers av kråkan VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-07-09 00:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP