Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.wingarr.se


Karpe diem

Dagen
rinner
mellan
fingrar

forma
handen
till en
skål

ingen
hand kan
havet
tvinga

tvätta
den med
lite
tvål

dagen
är som
andetagen

ingen
hand kan
fånga
dagen




Bunden vers (Rim) av Petter Wingren
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-07-09 11:57



Bookmark and Share


  Den lilla tänkande
Jag tyckte om formen.
Och att dikten sa mycket med
väl valda ord.
Har aldrig tänkt uttrycket. CARPE DIEM
på det här sättet.
2015-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren