Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överlevnad

På en stol sitter
den ensamma kroppen
av en man
i sitt sista ögonblick
var han kommen av skam

att överleva sin barndom
är det allra svåraste

de skämda dör
alltsomoftast unga
men mannen på stolen
levde länge och lång

blev hans skam




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-07-20 14:33



Bookmark and Share


  Nanna X
Suveränt hopp innan sista raden!
2015-07-20

  C.Wieske
Så skört och sorgligt och vackert på samma gång. Känner igen mig i mannen. Verkligen.
2015-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP