Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regndans

Min själ springer mot solnedgången
- hettan slår den hårt till marken

Då kryper skuggan in i kvällsmörker
- skogens täthet skymmer sikten

Som en skadad fågel i en blodig kropp
- blir åskans kraft som hårda slag

Då sträcker himlen ut en sårad hand
- och den döda fågeln andas svagt

I den vilda uppståndelsen dansar hon
- i det friska regnet får själen liv...




Fri vers (Fri form) av Grubbelmia
Läst 514 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-07-09 13:26



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Underbart bildspråk!
2021-05-24

  Maria T
Mycket fint mycket bra. vacker bild
2015-07-21

  lodjuret/seglare VIP
rent ut sagt poetiskt
2015-07-10

  Lars Hedlin
Mycket bra framfört!
2015-07-09

  Bibbi VIP
Suveränt bra.
2015-07-09

  walborg
Så fint att få läsa
2015-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Grubbelmia
Grubbelmia