Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild fr. Google


Vacker morgondagg (2015)

 

 

 

 

 

vackraste och sköraste morgondagg 

vilken trollformel bör uttalas

så du stannar kvar hos mig

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 221 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-07-10 14:29



Bookmark and Share


  WyS VIP
Fin!
2015-07-14

  ResenärGenomLivet VIP
Den går kanske inte att hålla kvar, men den kommer igen varje morgon... så fint...
2015-07-13

  Blomma-Stjärna VIP
en vibrerande vacker dikt om en mycket mänsklig önskan
som är möjlig i sin omöjlighet
som ett beslut, ett projekt kanske
eller en gåva är tacka för
eller en gåta att lösa -
och samtidigt lever vi med vetskapen att allt som finns
även vi själva, även det vi älskar
rör sig och förändras...
2015-07-11

  Lars Hedlin
Mjukt skört och vackert <3 kram
2015-07-11

  Teresia Ridell
Skört, längtansfullt och vackert !
2015-07-11

  Marita Ohlquist VIP
Bilden förstärker frågan.
Bra skrivet.
2015-07-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Sköra magiska ord i din vackra dikt!
2015-07-10

    ej medlem längre
Magi ligger i dina ord.
2015-07-10

    Dan Myrbeck
Vacker fråga som
är svår att svara
på.
2015-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One