Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Middle Class Blindness

How quickly I forget how it is to be poor,
no memory of closed doors, people calling me a whore.
I'm the inner circle now, still not in power, no.

A money slave, ricochet, over bridges, ridges, privilege!




Fri vers (Spoken word/Slam) av charmooney
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-07-09 17:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

charmooney