Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske jag drar

Chock att komma hem
Vad enkelt du pratar nu
Illa det luktar

Vår vuxna bebis
Tuppen väljer åt hönor
Inlåst på toa

Vi rullar i skit
Blommorna i våra hår
Hur mycket tål vi

Kan bestämma mig
Äter mina sårskorpor
Beslutsångesten

Tistelboll på dej
Livet kanske är ett hor
Du är ett hjärta

Bekräftelse finns
Viljan är i grantoppen
Vem kan se mig då

Motstånd i koppel
Springer planlöst runt granen
Släpper lös ståndet

Huvudvärk dunkar
Kuken i genomskärning
Dricker brustablett

Ville försvinna
Vad många fåglar det finns
Föddes baklänges










Bunden vers (Haiku) av Undrar
Läst 332 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-07-10 11:39



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
Jess bra skrivet jess dansa ut sommaren med kranen öppen
let it all be hanging out...
systrarna är alla hos dig när du vågar gå på linan
som rosa parasoll
om du vill
2015-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Undrar
Undrar