Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vissa tror dom vinner fast dom förlorat för länge sedan


eN lEk föR myckEt

du trodde du vann
fast lekte fel lek
med fel
leksak
nu sitter snärjan kring din hals
klämmer åt tills luften nästan är slut
men
bara
nästan
släpper lixom taget alldeles befrielsen
bara för att ta nytt tag
osynligt
omöjligt att få bort
ändå så verkligt
trycket över din bröstkorg
som om något klämmer åt hårt
stampar

om
om
och
om
igen
för alltid
om
igen
en lek för mycket
med fel
leksak




Fri vers av kråkan VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-07-12 08:20



Bookmark and Share


  aol
En dikt som grep tag i mej verkligen djup och känsla här,
2015-07-12
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP