Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VAD ÄR

 ett
löfte ?

 är det något
man slänger ur sej
till någon
som man tycker
är mindre vetande

 Bara en undran

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-07-12 18:59



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Ett löfte är något man bör hålla hur lång tid det än tar!
2015-07-14

    Dan Myrbeck
Olika personer menar nog olika vid olika tillfällen. Det är ju tråkigt att bli besviken.
2015-07-13

  Quasimodo
Nej, det är en hederssak att hålla!
2015-07-13

  Marita Ohlquist VIP
Ett givet löfte skall hållas!
2015-07-13

  Mona Nordkvist VIP
Nej, absolut inte. Kan bara hålla med Senta!
2015-07-12

    ej medlem längre
Ett löfte är något man ska hålla till vem än det må vara!
2015-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP