Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upprörda stenar

Upprörda stenar i strandkanten

Vassen söker lugna vikar

Måsar seglar vidare
mot lugnare vatten

Båtar brummar ilsket
och låter vattnet skumma
av vrede och avgaser

Smällar i master
som kanonskott bryter
tystnad en lugn dag

det är en blåsig dag
vid strandkanten

där upprörda stenar söker
lugn och ro förgäves




Fri vers (Fri form) av Mr Mutter
Läst 218 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-07-13 12:34



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
Du har satt ord till min bild! Känns väldigt verkligt!
Jag gör ett album genast!
2015-07-25

  Trädskugga
Tack för resan till strandkanten!
2015-07-13

  Marita Ohlquist VIP
Läser, tänker och känner!
Bra avslut på texten.
2015-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Mr Mutter
Mr Mutter