Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrikande tystnad

Jag går sakta och vänder mig sällan

Jag hör noggrant och upprörs ibland

Jag tänker dåligt och sårar mig själv

Jag talar vänligt och lider långsamt

Jag skriker svagt och tystnar sedan




Fri vers (Fri form) av Grubbelmia
Läst 601 gånger och applåderad av 19 personer
Utvald text
Publicerad 2015-07-13 16:41



Bookmark and Share


  Fjellhuldra VIP
En stark djup dikt.
Ord griper dig
du känner lidandet smärtan
Och svaga skriket som inte hörs.
2022-09-18

  Monica Lindgren
Ett diktjag som verkar hämmat. Stark dikt!
2021-05-04

  aol
Starkt
2015-11-30

    ej medlem längre
Utvald av mig denna dag!
En talande text.
2015-10-27

  Maria T
Mycket bra formulerat om skrikande tystnad. Skrikande tystnad är skadlig
2015-07-21

  Bibbi VIP
Starkt!
2015-07-16

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2015-07-16

  Hanna Mari Wallin
Jag skriker svagt och tystnar sedan

starkt berörande text, fastnade särskilt för ovanstående raderna


2015-07-16

  Lars Hedlin
Starkt talar känslan <3 kram
2015-07-14

  walborg
Kyreus svar kongenialt här till talande ord
2015-07-13

  KYREUS of Sweden
Seren sensitivitet.
2015-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Grubbelmia
Grubbelmia