Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så är det...blaha blaha


ur en själ att vänta

tystnad i en

närvaro

 

kärlek

i tiden

 

ett namn flyter 

fritt i mina ådror

 

en härvaro

i fjärilsvingad evighet

av dig

 

underbara längtan

 

ord att vimla 

i en syn

 

leva vidare

i rader och meningar

 

beröring i förtrollad seans

 

passion och känslor

du underbara

 

i gyllene skrift 

ur en själ att vänta

 

dig

 

 




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-07-14 13:12



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbart och fint framfört :)
2015-07-16

    ej medlem längre
Vackert diktat och tillägnat....i kärlek!
2015-07-14
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP