Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Baksida

Rabattrensning
oönskade växer mest
fästingar




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-07-15 14:29



Bookmark and Share


  RitaBrunner
Brännäslor och fästingar kan man gott vara utan :(
2015-07-21

    ej medlem längre
Ja, oönskade växter är som fästingar. BRA!
2015-07-15

    Dan Myrbeck
Tänk att du är så populär att dom fäster sig vid dig, så roligt!

Får mig att tänka på när jag som liten blev tillsagd att rensa, inte
det roligaste precis. Men en liten Emil bodde i mig, så jag drog upp alla önskade växter och slapp fler pass med jordbruk och fick denna lilla idé till ordbruk.
2015-07-15

  Marita Ohlquist VIP
Obehagligt med fästingar, det kan gå riktigt illa.
Bra skrivet.

2015-07-15

  Anna H
Usch ja! Mördarsniglarna kanske inte växer så mycket men de verkar ju föröka sig desto snabbare. Det är mycket man inte vill ha i sina rabatter :)
2015-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP