Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU

 

 

lämnade båten

som vi styrde så bra

ihop

 

nu känner jag tydligt

en lutning

och jag får styra

med låga knop

 

 

M-L

 

 




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-07-16 18:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sorg, saknad och nyorientering...
2015-07-21

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, ibland förändras tillvaron och man får försöka anpassa sej till det nya... berörande och fint skrivet...
2015-07-18

  Mona Nordkvist VIP
Vet precis. Du får göra som jag - lära dig att styra själv. Det har också en viss tjusning.
2015-07-18

  KYREUS of Sweden
Livets villkor,
för
var och en,
fast ofta
så olika ändå.
2015-07-17

  Lars Hedlin
Berör
2015-07-17

  Marita Ohlquist VIP
Förmedlar sorg och saknad!
2015-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP