Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

deT va eTt jävlA tjAt om aTt levA en gåNg

vi lever bara en gång
hur många gånger har inte människor använt det som ursäkt för att göra eller inte göra det mesta
så trött på det
tänk om vi inte bara lever en gång
och även om det skulle vara så är det väll ändå lite onödigt att slarva bort viktiga saker för att man inbillar sig att viktiga saker är oviktiga
synd att fler människor inte sett hört och känt andra människor dö
då hade det jävla mantrat
vi
lever
bara
en
gång
inte
missbrukats




Fri vers av kråkan VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-07-16 23:53



Bookmark and Share


  aol
Verkligen bra tänkt och skrivet vännen,
2015-07-17
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP