Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam vandring

Väggarna svarta
och tysta
Vandrar runt
i en labyrint
utan utgång

Kastades ner i den
ofrivilligt
Mitt öde bestämdes
av någon annan

Fortsätter att vandra
utan slut
utan mål
utan någon annan

Fortsätter att vandra
ensam
med endast
mina tankar




Fri vers av TigerToffie
Läst 713 gånger
Publicerad 2004-09-10 13:17



Bookmark and Share


  Tigerlilja|
ojojoj, fan vad bra. gillade denna så mycket. bra.. bra.
2005-11-03

  Tigerlilja|

2004-10-21

  Anette Blomberg
Glöm inte att ansvaret ligger hos dig beträffande ditt liv. Varför inte bli vän med sig själv? Låter enkelt men...hur som helst ingen omöjlighet.
2004-09-10
  > Nästa text
< Föregående

TigerToffie