Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Picture fr. Google


Between the lovely sun and peaceful waves ...

 

 

 

 

is us

our real treasure

that needs to be softly embraced

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 181 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-07-21 17:06



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så varmt och ljuvligt...
2015-07-25

  Lars Hedlin
Ljuvliga värme <3
2015-07-22

  Lars Hedlin
Ljuvliga värme <3
2015-07-22

    ej medlem längre
Underbart!
2015-07-21

    Dan Myrbeck
Fin!
2015-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One