Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hennes gryningsundran

"Det kommer en ny morgon",
tänkte hon ...

"men hur länge ska den gry?

Jag stått på bron så länge nu,
den mellan natt och dag."




Fri vers av Lena K Nilsson VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-07-22 21:58



Bookmark and Share


  lila fjäderblomman VIP
Gillar mycket!
2015-07-25

  Linda CH VIP
Gillar! ....som i att vara fast i skärselden.
2015-07-25

  Ronny Berk
bron mellan natt och dag -poesi som skapar symbolik, ja
2015-07-25

  Gunnel Eriksson VIP
Bra formulerat.
2015-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP