Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara drömmar, bara drömmar... och ändå...


drömsegel



I

självlysande skutor och 1800-tal

plöjer tiljorna

och jag sjunker djupare

när de driver in i mig

och blir med mig, blir ett med mig

och sjunker

djupare



II

onådda timmar

skuggorna svävar

drömmardjupen drar i mig

länge än


och skuggorna svävar mot nya dagsljus

gryningsljus

och skuggorna svävar sakta, sakta sönder




Fri vers av ash
Läst 331 gånger
Publicerad 2006-04-19 15:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ash