Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Norrut

Landet där vättar
älvor och troll
där nattfåglars läten
där sjöar och älvar
är ett och samma




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-07-25 00:08



Bookmark and Share


  Den lilla tänkande
Inte heelt samma väll?
2015-07-25

  Gunwale VIP
Ja!
2015-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP