Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FALLFRUKT

 

 

 

Fallfrukt

Fallen

Lättåtkomlig

Dålig klang

 

En gång

Slät och vacker

Svåråtkomlig

Åtråvärd




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-07-25 19:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tar tag både i tanke och i känsla
2015-07-28

  Maria T
Fallfrukten kan vara nog så god
2015-07-28

    ej medlem längre
Bra så bra så
2015-07-28

  Linda CH VIP
Så sant! Fint skrivet!
2015-07-28

  Lars Hedlin
Så stark i känslan denna!
2015-07-26

    Lena Söderkvist VIP
Väl valda ord, ypperligt sammansatta till ett sammanhang
Känsligt skrivet är det också.
2015-07-25

  M M Mannheim VIP
Tänk på att fallfrukt är full av erfarenhet som går till spillo.
2015-07-25

  Klara Ord VIP
Livets gång, väl beskriven.
2015-07-25

    ej medlem längre
Så sant, så kan det vara...
2015-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP