Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i natt stänger vi ut människor i nöd.


och alla skärvor som skär sönder bilden

 

 

som att tappa ett glas
på marmorgolv

 

eller

 

som att med full kraft slänga ett glas
in i betongväggen

 

  

inga fötter trampar längre på gatan
utanför är enda stället
att finnas på
människor är inte längre något
hoppet kan vila på

 

 

det är tomt i landet
inte ens hungern 
hoppas på föda

 

 

 

 

 




Fri vers av catharina.jerbo VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-01-03 15:53



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Starkt om vår tid och alla som flyr sina hem utan att få någonstans att ta vägen.
2016-03-03

  Ananas
Blir inspirerad av din texter!
2016-02-28

  S-E Forslin/same
Som vanligt högst ovanligt: NOBELPRISHÖJD på alla poem av Cathy!
2016-02-26

  Jaseph
Ett starkt inlägg! Vi förlorar oss själva när vi stänger våra hjärtan för människor i nöd. Kärleken känner inga gränser!
2016-01-03
  > Nästa text
< Föregående

catharina.jerbo
catharina.jerbo VIP