Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bakom solförmörknade ögon

En vit själ,
i jakten på famnen,

i mänsklighetens varma hand,
han fann den.



I ljuset,
av dagens vakenhet
sprungen ut natten, och in
i sig själv igen

genom solen

satt han högt på den låga stolen,
och ramlade sedan ner för att säga farväl

till
sig själv.

i solen,
i solen,

i solen.




Fri vers (Fri form) av HMarni
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-07-25 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HMarni
HMarni