Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En historisk man

“Ett godhjärtat unikum”
kallade han mig & gick åter
till historien.
Men jag visste då som nu
att jag är en spegelsal fylld av motsägelser.

Men turen är ju som sådan,
att den manifesterar sig utan förvarning.

För tänk om han aldrig klivit ur historien
för att visa mig en sida
jag aldrig ser själv.




Fri vers (Fri form) av HMarni
Läst 251 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-09-13 14:05



Bookmark and Share


  i af apa
intressant!
2015-09-13
  > Nästa text
< Föregående

HMarni
HMarni