Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och så en Limerick


Några kvinnor på Västgötaslätten
sa till Tobias för att den sprätten
trodde det skulle gå
bara sätta dem på:
”Stopp! Här gäller ej allemansrätten”.




Bunden vers (Limerick) av Carl O Andersson
Läst 242 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-07-26 15:23

Författaren Carl O Andersson gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Tor-Björn Gustavsson VIP
Limerick som innehåller plats och udd.
Mycket bra!

TBG.
2015-09-08

  Marja-Liisa Koski VIP
Roligt!
Kram!
ML
2015-07-26

    ej medlem längre
Den var kul carl:)
2015-07-26

  Ewa-Britt Nilson VIP
C hansen hans blev ej som tänkt
A bsolut, kul limerick du oss skänkt
R oligt att få se,
L äsa, om det va´me´
O ch i nästa, är väl du nu försänkt...
2015-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Carl O Andersson
Carl O Andersson