Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FRÅN INGENSTANS

icon

 







 

Som en fläkt
från ingenstans
skulle jag vilja att du kom
Och du skulle finnas där runtom

 Min själ
skulle andas din friskhet
Mina steg skulle du lätta
Du skulle svalka mina tankar
och mina lustar mätta

 Sedan när du drar bort
till ingenstans
är de bara jag
som vet att du fanns




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-07-26 18:27



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Jätte bra :)
2015-07-28

  Anna*
Vackert! Applåder
2015-07-28

    ej medlem längre
Jättefin..
2015-07-27

  Angel of love
Ljuvligt fin.
2015-07-27

    ej medlem längre
Fint diktat om längan...
2015-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP