Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG HAR VELAT VANDRA IN BLAND ROSORNA



 

Jag har velat vandra in

bland rosorna

för att få känna dess doft

Men har alltid

fastnat

bland törnet

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-07-27 20:02



Bookmark and Share


  Maria T
Slit dig loss och känn doften
2015-07-28

  Lars Hedlin
Griper tag..kram
2015-07-28

  KYREUS of Sweden
Livet kan rispa själar
2015-07-28

  Marita Ohlquist VIP
Texten sjunker in, ligger kvar en stund, och väcker tankar och känslor!
Bra skrivet.
2015-07-27

  PersonligaSusann
Berör min själ enormt idag...
Så känns det just nu...
vackert...
2015-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP