Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Small Square dance är som att hoppa, springa, jämfota på stället. Litet som att stå i givakt, bara att personen ifråga rör en smula på sig.


Det som på sitt vis finns




Jag har mina misstankar om
det är hyggligt likvärdigt,
rent själsligt sett,
hur att vara kvinna eller man.

Medan det till kroppen
och individuellt i övrigt,
är som mer olika.
I vilket fall kan vara det.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 201 gånger
Publicerad 2016-08-07 14:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP